dinsdag 21 oktober 2014

Verbeter uw geheugen ga een instrument bespelen. met video

Als u op zoek bent naar een hobby. die leuk is, en ook interessant, en een complete workout voor uw gehele brein, neem een muziekinstrument en begint te spelen.

Anita Collins op de TED-Ed YouTube-kanaal legt uit wat er gebeurt in u hersenen als je jamt, of gewoon wat uit de losse hand speelt uw hersenen als het ware licht geven, In het bijzonder de regio's gewijd aan audio-, visuele en motorische functies. Uiteraard worden deze gebieden versterkt als je meer oefent en speelt op uw instrument, en dat leidt tot veel voordelen buiten de muziek. Deze voordelen zijn een betere aandacht voor detail, sterker in planning en strategische vaardigheden, en een beter geheugen.


 


              Weet u niet hoe ermee te beginnen?,  Op Youtube staan honderden video's met instructie (tutorials) en zelfs complete muzieklessen hoe u een instrument leert bespelen Het is nu eenvoudiger dan ooit, neem een instrument en kijk even op youtube, en als een leraar u niet bevalt dan kijk u gewoon even naar de volgende. Hieronder een paar voorbeelden, en als u het leuk vindt neem er dan een vaste tijd voor om te oefenen, dus elke dag.

gitaar lessen (tutorial)                                                                                                                            tutorials+piano

tutorials mondharmonica

Geen opmerkingen: